Новогодишните празници отминаха, но както винаги любопитните клюки относно това как

...
Новогодишните празници отминаха, но както винаги любопитните клюки относно това как
Коментари Харесай

Звездна 2023: Ето как известните посрещнаха новата година

Новогодишните празници отминаха, но както постоянно любопитните злословия по отношение на това по какъв начин известните персони са чествали новата година още вълнуват обществото.

В тази публикация ще ви разкажем повече за това по какъв начин холивудските звезди си прекараха в нощта против 1 януари 2023г.

Дуа Липа

Както постоянно английската певица Дуа Липа шашна всички с хубост и тоалет. По всичко проличава, че е била съпроводена от свои другари на малко празненство, а блясъкът не липсваше. 
               

Салма Хайек

Обичаната и сполучлива мексиканска актриса Салма Хайек посрещна новата година в хижа в гората с чаша топла напитка, с цел да направи студа по-поносим. Наскоро тя се завърна като Kitty Softpaws в новата част на „ Котаракът в чизми: Последното предпочитание “
               

Майли Сайръс

Звездата се забавлява на новогодишното празненство в Маями. Актрисата се появи на сцената с Доли Партън, Парис Хилтън, Сия и др. Парис се включи в обществените си медии и показа поредност от фотоси от новогодишното зрелище с Майли Сайръс и Сиа. Освен това Майли разгласи новия си сингъл Flowers, който излезе на 13 януари.
               

Селена Гомез

Селена Гомез избра да прекара новогодишната си нощ в Кабо, на отмора с Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Звездата зарадва почитателите си в обществените си мрежи и показа серия от изявления, позирайки с приятелите си. Певицата наподобява зашеметяващо в блестяща рокля. Гомес също поздрави почитателите си, като написа: „ Честита Нова година на всички! Нямате визия какъв брой доста ви обичам и ви оценявам! “
               

Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър

Междувременно Джъстин и Хейли Бийбър посрещнаха новата година на ски почивка, към която се причислиха техните близки другари Кендъл и Кайли Дженър.
               

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес посрещна 2023 година по блестящ метод. Певицата се появи в обществените си мрежи и показа фрагменти от новогодишното си празненство. Звездата от „ Marry Me “ наподобява прелестно в рокля по тялото в кралско алено и черно. Тя добавя зашеметяващата си рокля с опушен грим. Във видеото актрисата театралничи, до момента в който отпива вино от чашата си. Във видеото липсва брачният партньор ѝ Бен Афлек. Междувременно под видеото актрисата просто написа: „ ЧЕСТИТА Народоосвободителна въстаническа армия ГОДИНА! “
               

Кардашиян

Семейство Кардашиян отпразнуваха новогодишната нощ със жанр.

Кайли и Кендъл споделиха фотоси от своето ски пътешестване в Instagram.
               

Основателката на Good American прекара нощта вкъщи с децата си, само че се погрижи за настроението с няколко празнични чаши.
               

Кортни Кардашиян прекара вечерта вкъщи, до момента в който отброяваше минутите до среднощ.
               

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР